SPONSORSKAP & UTSTÄLLNING

Att synas på Insurance Summit är ett utmärkt tillfälle att marknadsföra ert företag och era tjänster gentemot en specifik målgrupp. Här har ni möjlighet att personligen möta potentiella kunder och knyta nya affärskontakter samtidigt som ni förstärker ert företags position inom branschen. Deltagarna återfinns i företagsledningen på försäkringsmarknaden.

Som komplement till ert sponsorskap kan Insight Events genom sitt samarbete med Svenska Dagbladet erbjuda ett mycket förmånligt annonspaket i Sveriges största affärskanal SvD Näringsliv. Skräddarsy ert budskap och exponera ert varumärke mot en målgrupp med en hög räckvidd och en hög andel beslutsfattare.

Vi har en rad olika sponsrings- och utställningsaktiviteter att erbjuda.

För att få mer information om sponsorskap och utställningsmöjligheter vänligen kontakta:

Roland Behrendt
Sales Manager
Direct line: +46 (0)8 58766277
Email: roland.behrendt@insightevents.se

Sponsor 2019

Posti Messaging hjälper organisationer att digitalisera och automatisera sina kommunikationsprocesser för alla typer av dokument, fakturor och meddelanden. Med våra tjänster kan företag öka effekten av sin kommunikation och ge konsumenter en bättre kundupplevelse. Vi digitaliserar steg för steg med en multikanallösning som sträcker sig från total digital kommunikation till traditionella brev med print och porto. Posti Messaging hanterar miljontals fakturor och dokumenttransaktioner varje månad, där nära hälften är digitala. Med 600 anställda i Norden, stödjer vi över 5000 kunder i Finland, Sverige och Norge. Huvudkontoret ligger i Helsinki, Finland. Posti Messaging ägs av Posti Group OY.